Rochii de mireasa

 rochii de mireasa xxl

Cel mai important eveniment din viața ta va avea loc în acest an? După ce partenerul tău a pus întrebarea și tu ai răsound cu Da, urmează un alt eveniment foarte frumos- alegerea rochiei de mireasă. Care sunt cele mai frumoase modele de rochii de mireasa XXL ale anului 2017 ? Rochiile de mireasa ale anului 2017 sunt cele mai feminine, cele mai glamour si cele mai romantice, sunt cele care te ajuta sa fii cea mai eleganta, cea mai simpla si cea mai creativa, fiind rochiile unice care te vor sublima in cel mai frumos moment din viata ta.

 

Care sunt tendintele forte ale anului 2017 pe care va trebui sa mizezi si tu?

Stilul de printesa, vintage, romantic… care te va seduce? In anul 2017, cele mai frumoase modele de rochii de mireasa sunt cele care imbina de minune traditia cu fantezia liniilor care merg direct la esential.Fara artificii, rochiile de mireasa XXL sunt de o simplitate sublima, lejere si vaporoase si le seduc pe cele care vor sa fie sic fara sa fie ostentative insa. Rochiile de mireasa couture, de bon ton si de un clasicism nobil merg mana in mana cu materialele foarte atent selectionate care vor incanta cu siguranta printesele timpurilor moderne.

 

Rochii de mireasa pentru cele care vor sa fie printese ale timpurilor moderne.

Volumele sunt cele care invadeaza cele mai frumoase colectii ale anului 2017. Rochia de mireasa clasica este reinterpretata cu modele in care talia este pronuntata, fustele voluminoase si materialele opulente. Materialele precum tule-ul, organza, mikado sau dantela chantilly sunt imbinate intr-un savant amestec iar detaliile bine gandite sunt cele care reinventeaza rochia clasica de mireasa.

 

Rochii de mireasa foarte simple si foarte elegante.

Rochiile de mireasa XXL arata cel mai bine atunci cand sunt foarte simple, minimaliste, delicate si lucrate din cele mai frumoase materiale. Aeriene si vaporoase, satinate sau glamour sunt dominate de o simplitate impecabila a liniilor.

Rochii de mireasa lejere si fluide.

Anul 2017 este si anul rochiilor de mireasa lejere si fluide cu linii foarte simple care sublimeaza formele voluptoase. Bretele, maneci, spatele gol si sugestiv, broderii, materiale lejere… adica un stil foarte proaspat dar sic.

Un joc minunat de dantela.

Siluetelele anului 2017 sunt cele mai elegante si cele mai romantice. Printre jocuri de transparenta si detalii, dantela este cea mai buna alegere. Dantela impodobeste de minune corsetul rochiilor de mireasa XXL, manecile  sau decolteul pentru cele mai sic si mai sofisticate tinute.

Incoming search terms:

  • rochii de mireasa foarte simple