Rochii in trend

 rochii xxl in trend

Feminine si actuale, glamour, simple sau mai sofisticate, rochiile in trend sunt cea mai buna idee atat pentru cele cu o silueta perfecta cat si pentru cele cu o silueta XXL.

Rochiile in trend sunt deci cele care te ajuta sa fii cea mai sexy si cea mai eleganta si atunci cand ai o silueta mai generoasa. Cum primavara nu mai are mult si isi va face in curand aparitia, rochiile scurte si lejere sunt cea mai buna alegere. Cele cu imprimeuri florale, vaporoase si aeriene sau cele in nuante de roz pudrat sunt cea mai buna alegere a momentului. Rochiile lungi, maxi sunt un alt must have al momentului. Sunt cele care te ajuta sa iti sublimezi silueta, sa camuflezi anumite imperfectiuni si sa fii cea mai sofisticata in acelasi timp.

Retro, romantice, baby doll, pline de vitamina, cu un stil urban sic, rochiile in trend sunt cele care te vor pune cel mai bine in valoare. Putin portocaliu, putin verde sau roz, umerii dezveliti, talia marcata sau o doza de imprimeuri sau de strasuri… rochiile in trend sunt cele mai glamour pentru ca tu sa iti asumi formele generoase si minunate.Fa deci din rochiile in trend atuul tau numarul unu pentru a fi cea mai frumoasa in viata de zi cu zi. Sunt o oda adusa feminitatii de care trebuie sa profiti neaparat.

Imprimeurile in tendinte ale anului 2017. Rochiile anului 2017 sunt cele mai frumoase si mai glamour. Dungi verticale, buline minimaliste, flori, imprimeuri liberty… dar prezinta si cele mai frumoase combinatii de culori porecum alb si negru, gri si roz sau albstru si rosu.

Deci cele mai frumoase rochii in trend cu cele mai frumoase imprimeuri te vor face sa calatoresti prin mai multe epoci. In anii ’70 cu ajutorul florilor mari si impozante, in anii ’60 cu cele mai frumoase motive grafice foarte colorate sau in anii ’50 cu al lor imprimeu vichy foarte colorat si foarte abstract. Dungile nu se lasa nici ele mai prejos. O rochie cu dungi in nuante de rosu te va ajuta sa fii cea mai girly, fiind ideala atat pentru un look mai casual, cat si pentru unul mai glamour.

Imprimeurile geometrice foarte colorate, foarte indraznete si foarte originale arata de minune pe rochiile cu marimi mari. Sunt cele cvare te vor ajuta sa fii cea mai indrazneata si cea mai vesela in acelasi timp.

Tu pe ce rochii in trend vei miza in acest an ?